Lumen ei tarvitse olla ongelma

Aiheuttaako lumi päänvaivaa?

Teemme talvisin nykyaikaisella maansiirto autokalustollamme lumen kuljetuksia. Nuppiautojen lavoilla saadaan kuljetettua 17-20m3 lumikuormat ja kasetti autojen lavoilla yli kaksinkertainen lumimäärä, koska perävaunun kuormalava on suurempi.

Kuljetukset suoritamme aina kohteen toimintaan sopeuttaen, mahdollisimman vähän liiketoimintahäiriötä tuottavaan kellonaikaan sekä kohteen sijaintiin ja poistettavaan lumenmäärään sovittavalla automäärällä.

Lumen kuormaamista ja lumenaurausta teemme Hyvinkään alueella ja -lähiympäristössä. Poistamme lumet tehokkaasti kiinteistöjen piha-alueilta ja pihateiltä pinta-alasta riippumatta.

Lumenajoa pääkaupunkiseudulla

Lumen ajoa suoritamme kaikkialla pääkaupunkialueella lähikuntineen, tarvittaessa myös yöllä.

Etsitkö laadukasta hiekoitussepeliä liukkauden torjuntaan?

Ventoniemen Soralta löytyy hiekoitussepelit kilpailukykyisin hinnoin kaikille kiinteistöille niin pihateille kuin piha-alueillekin. Hiekoitussepelimme raekoot ovat 3-6 mm ja 4-8mm. Sepeliä löytyy 3-6mm sekä ulkokasalta että hallikuivana, sepeli 4-8mm on hallikuivaa. Hiekoitussepelit myymme toimitettuna suoraan käyttökohteeseen, tarvittaessa autolla matoksi levitettynä.

Toimitukset onnistuvat myös pienille määrille! Nuppikuormat 1-15m3 ja kasettikuormat 16-34m3 tai tonnimäärille nupit 1-21 t ja kasetit 22-49 t. Ulkokasalla olevaa hiekoitussepeliä on saatavissa myös peräkärrynoutomyynnistä!

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous!

Myyntipalvelumme asiantuntijat auttavat mielellään siirtämään lumiongelmasi muualle.

Puh. 019 460 0040
myynti@ventoniemensora.fi

Tai pyydä tästä tarjous!