Omavarainen ja vahva perheyhtiö

Ventoniemen Sora Oy on vahva kotimainen perheyhtiö. Jalostamme, myymme ja kuljetamme kiviaineksia Etelä-Suomen rakentajille, rakennusteollisuudelle ja saneerauskohteisiin.

Hoidamme kiviainesmyyntiä omilta kuopiltamme sekä välitämme muiden toimijoiden kiviaineksia. Tällä tavoin ajomatkat pysyvät kohtuullisen lyhyinä, autot liikkuvat kustannustehokkaasti ja hinta säilyy asiakkaillemme kilpailukykyisenä.

Asiakkaan etu mielessä

Omat sorakuoppamme, laadukas 18 kasettiauton kalustomme ja ammattitaitoinen henkilöstömme tekevät meistä joustavan ja toimitusvarman toimijan. Meiltä luonnistuvat kaikenlaiset projektit aina puutarhamittakaavasta isompiin rakennushankkeisiin asti.

Myymme myös muiden tuottajien kiviaineksia, mikäli se on kuljetusmatkoista johtuen asiakkaillemme edullisinta. Luotettavuutemme ja kilpailukykyisen hinta-laatusuhteemme myötä olemme erinomainen kumppani niin yrityksille kuin kuluttaja-asiakkaillekin.

Työntekijät tekevät Ventoniemen

Yksi suurimmista ylpeydenaiheistamme on koulutetut, ammattitaitoiset ja äärimmäisen sitoutuneet työntekijämme. Tällä hetkellä meillä työskentelee yhteensä 18 yhdistelmäajoneuvokuljettajaa. Yhteispelillä me ventoniemeläiset tarjoamme joustavaa, monipuolista ja laadukasta palvelua, johon asiakkaamme voivat luottaa yhä uudestaan..